27 Haziran 2012 Çarşamba

Beyaz Show Gecesi El İsisi :)

Merhabaa millett :)) gecen hafta yaptıgım meleği paylaşmıştım, bu haftada bu çıktı ortaya.. Ve fark ettim ki yine beyaz Show izliyorum :)) o yüzdende yazının adını beyaz Show elisisi yaptim :)) buyrun bakın bakalım :))

Çiçekli Kapı Süsü

Merhaba,

Geçenler de eşimle beraber hayvanlar için bir şey yapalım dedik, kalktık Bauhaus'a gittik ve bir tane kuş yuvasıyla, yem ve su kabı aldık. Ben o yuvayı boyadım, süsledim.. bahçemizde tam balkonun karşısına duvara monte ettik :) Henüz kuşlar o kapta yem olduğunu fark edemedi ama bugün yarın hazineyi keşfediceklerdir :))


Neyse benim bu yazıda esas paylaşmak istediğim şey evimin kapısı için yaptığım kapı süsü.. O kuş yuvasını alırken, kapı süsü yapmak için köpükten bir halka buldum ve hemen aldım.. Yapma çiçekleri önceden hiç sevmezdim ama bu aralar çok güzellerini yapmaya başladılar ve ben renklerine bayılıyorum :)) Artık nerede kullanacağıma da karar verdiğim için renk renk çeşit çeşit aldım. Köpüğün üstünü önce bir iple kapladım ve beyaz beyaz gözükmesini engelledim. Sonra da başladım benim çiçekleri yapıştırmaya.. Ve ortaya bu güzeller güzeli çiçek buketi demeti bahçesi çıktı :)) Bayılıyorum çiçeklere, renklere.. 





Hoşçakalın :))

www.balliboreksutlucorek.com

18 Haziran 2012 Pazartesi

Avon'dan Çekilişle VW POLO 1.6 TDI


Viva by Fergie AVON'da.. Avon Viva by Fergie alana Çekilişe katılma hakkı tanıyor.. 

Çekilişte neler mi var;

1 kişiye Volkswagen Polo 1,6TDI
5 kişiye yeni ipad 4G 16 GB
5 kişiye İphone 4S 16 GB
100 kişiye İpod shuffle 2GB

Birden fazla parfüm sipariş edin şansını katlayın.. (Parfüm alana vücut spreyi ve vücut losyonu hediyedir)

Siparişlerinizi bana mesaj atabilirsiniz.. :))


13 Haziran 2012 Çarşamba

~Tatil Hayalim~


Merhabalar, Ne zamandır bişi yazamadığımı, üretemediğimi hatta çalışamadığımı farkındayım ama sebebini bi türlü fark edemiyordum.. Meğerse aklım hep tatil planlarındaymışş.. Bende madem hemen atlayıp tatile gidemiyorum ne istediğimi hayal ediğim ve yaşayacağım tatili bilinçaltıma kaydediğim dedim.. Size de hayalimi anlatmak için bir kaç fotograf buldum..Buyrun benim Hayalimdeki tatile.. :))























Bu sıcak İstanbul gününden bu hayal sayesinde bir kaç saatliğine de olsa koptum.. Umarım sizinde içinize birazcık böle bir kıpırtı, bir tatil heyecanı sokabilmişimdir.. Görüşmek Üzere.. :))












1 Haziran 2012 Cuma

Gökkuşağı Yatağı!

Merhabalar, 
Bir internet gezintisi sonucu bununla karşılaştım ve bayıldımm.. Hemen sizinle paylaşmak istedim.. Çok sevimli olmamış mı?? :)


Görüşmek üzere :))

www.balliboreksutlucorek.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...